Banner-top

 

Wat je ook wilt doen, bij het IVN kun je alle kanten op!

 

Secretaris

20230331 SecretarisWe zoeken met spoed een secretaris.

  • Als secretaris bewaak je de email en stuurt deze door naar de juiste personen. Dit kost je ongeveer een 1 a 2 uur per week.
  • Bijwonen van de bestuursvergaderingen (1x per maand).
  • Als je het prettig vindt kun je een paar keer meedraaien om te zien of het werk bij je past.

Interesse? Stuur een email naar Mariëtte Zeedijk; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel/app 06-20114592. We kijken naar je uit!

Penningmeester

Ben jij goed met cijfertjes en geld? Én houd je van de natuur?

PenningmeesterDan zal je het ook leuk vinden om Penningmeester te worden van onze natuur vereniging!

Onze huidige Penningmeester is het nog lang niet beu, maar we zijn wel aan het omkijken naar iemand die zijn taken op den duur kan overnemen.
Het plan is om een paar jaar samen te werken, zodat je alle ins en outs van de vereniging én van de boekhouding leert kennen. Daar is geen haast bij, je krijgt ruimschoots de tijd om je op je gemak in te werken.

Je hoeft geen gediplomeerd boekhouder te zijn, maar enige basiskennis maakt het wel makkelijker. Veel kennis van de natuur is ook niet nodig, interesse is wel handig.

Klinkt dit allemaal wel aantrekkelijk en wil je ons helpen, stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Tijdsbeslag: in de regel is een half uurtje in de week voldoende. Wanneer de contributie gefactureerd en betaald wordt, is het wat meer (gemiddeld 1 à 2 uur per week gedurende een week of 4).

 

Begeleiden NME activiteiten

Vacature NMEWij zoeken met spoed vrijwilligers die met een groep schoolkinderen waterdiertjes gaan zoeken of met hen op zoek gaan naar vogels bij de Westpolderplas!
Je gaat op pad met een ervaren vrijwilliger en leert alles in de praktijk! Blije kindergezichten gegarandeerd!

Kennis van de natuur is niet vereist; een groen hart is het belangrijkste! Je hebt veel flexibiliteit en kunt de tijden kiezen die jou goed uitkomen. Als je 2 keer in het jaar een ochtend over hebt, dan helpt dat ons enorm!

Interesse? Stuur een email naar Mariëtte Zeedijk; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel/app 06-20114592. We kijken naar je uit!