Banner-top

 

Natuurfotowerkgroep

Natuurfotowerkgroep

‘Leren van en mét elkaar’, dat is wat de Natuurfotowerkgroep een keer per maand met elkaar doet.

De leden van de werkgroep verschillen in niveau qua kennis en specialisme, er zijn een paar semi-professionals en zo krijg je veel tips en trucs te horen over je getoonde foto’s van de afgelopen tijd.

De NFWG organiseert ook elk jaar een fototentoonstelling in de maand januari, waar een honderdtal foto's van deze leden worden gepresenteerd. Een ter zake kundige jury beoordeelt de inzendingen die onderverdeeld zijn in de verschillende categorieën zoals Flora, Fauna, Landschap en Creatief. De bezoekers van de fototentoonstelling kunnen eveneens een stem uitbrengen op de foto die zij het meest waarderen, voor de zgn publieksprijs. Tijdens de twee dagen van deze tentoonstelling worden ook lezingen gehouden en worden klankbeelden, vervaardigd door leden van de werkgroep, getoond. Dit mag je niet missen dus houdt onze website in de gaten voor de nieuwe data!

Foto's van de leden worden ook gebruikt voor de fotoverhuur (zie aldaar).

De mooie natuurfoto’s worden ook gebruikt als beeldmateriaal op social media, in de krant maar ook als achtergronden van de diorama's in het natuurmuseum.

De grootte van de werkgroep is gelimiteerd en maar er is momenteel nog geen wachtlijst voor nieuwe leden.

De coördinator van de Natuurfotowerkgroep is Frank Linssen, te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en op telefoon 06 - 243 60 486.