Banner-top

 

Lichtpuntjes

Want wat een gedenkwaardig jaar was 2020 en dat is wellicht een understatement. Iedereen zoekt naar lichtpuntjes voor 2021 en IVN Etten-Leur heeft er een paar gevonden! Een jubileum én een naamsverandering!

IVN DintelMarklanden logoAllereerst die naamsverandering; na maanden voorbereiding was het zover: vanaf 1 januari heten we voortaan
IVN Dintel- en Marklanden! Want dat is ons ‘werkterrein’ van Willemstad, Halderberge, Moerdijk tot en met Etten-Leur, de ‘landen’ langs de rivieren de Dintel én de Mark.

Én we vieren dit jaar ons 45-jarig jubileum, een saffieren jubileum zogezegd, zeker een feestje waardig! En bij een feest hoort een cadeau, vandaar dat we voor u een nieuw wandeling hebben uitgezet om zo een impressie krijgen van de Dintel- en Marklanden. Deze is naast al bestaande routes, voor iedereen te vinden in de IVN Route app, voor zowel IOS (download hier) als Android (download hier). Een leuke manier om zelfstandig en onder digitale begeleiding met informatie over de flora en fauna en historie, het gebied van dichtbij te leren kennen.

En om al deze lichtpuntjes met elkaar ‘live’ te vieren, zodra het weer veilig kan en mag, zijn de voorbereidingen ook al in gang gezet voor een feestelijke open dag.