Banner-top

 

Leest u de krant en wilt u de natuur helpen vanuit uw "luie stoel"?

LuieStoelWij zijn namelijk (nog steeds) op zoek naar vrijwilligers die de gemeentelijke pagina in de bode willen uitpluizen op eventuele negatieve invloeden op onze spaarzame natuur. En zo ja, proberen om nog wat meer feiten daarvan te verzamelen, bijv. via internet.

De werkgroep Ruimtelijke Ordening kan daar dan verder mee aan de slag. Zij kijken met kennis en ervaring hoe zij, nu nog met beperkte menskracht, de stem van IVN kunnen laten horen. Daar hebben zij in het verleden al grote en kleine successen mee weten te boeken!

Dus mocht u uw nieuwsgierigheid willen inzetten en het wel leuk vinden om te helpen, geef u dan op als 'correspondent vrijwilliger' voor de werkgroep Ruimtelijke Ordening. Echte kennis is niet nodig, alleen een beetje vrije tijd met lezen van de krant. Vooral in de gemeenten Halderberge en Moerdijk zoeken wij vrijwilligers voor deze werkgroep.

Stuur een berichtje aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we beantwoorden je vragen en helpen je op weg.

Bij voorbaat dank!