Lange Brugstraat 61, 4871 CM Etten-Leur

Cookies

Coronaregels

Corona regels Rijksoverheid – IVN volgt deze op

 • Zowel binnen als buiten geldt geen maximale groepsgrootte. Dit betekent dat IVN-activiteiten door kunnen gaan. IVN Dintel en Marklanden houdt een maximum aan van 25 deelnemers of minder, afhankelijk van de activiteit. De belangrijkste maatregel die blijft gelden is het bewaren van 1,5 meter afstand, vandaar dat wij onze activiteiten daarop inrichten.
 • IVN werkt met inschrijving voor activiteiten, bij voorkeur via een aanmeldformulier.
  Ook raden we aan om voorafgaand aan de activiteit een gezondheidscheck te doen. Verder blijven de algemene basisregels (handen wassen, thuisblijven en laten testen bij klachten) van kracht.
 • Voor binnenactiviteiten geldt de 1,5 meter maatregel. Er is geen maximale groepsgrootte en mondkapjes zijn niet meer verplicht. Helaas is ons 'clubhuis' te klein om aan deze eis te voldoen waar door wij nog even wachten met binnen activiteiten.
 • Voor onze werkgroepen geldt: zorg bij het organiseren van binnenactiviteiten dusdanige maatregelen zodat de 1,5 meter eenvoudig kan worden gehandhaafd, zoals looprichtingen en vaste plekken.
  • Met coronatoegangsbewijzen kan tweederde van de reguliere capaciteit gebruikt worden. Bezoekers hoeven dan geen 1,5 meter afstand te houden. Een vaste zitplaats is wel verplicht.
  • In doorstroomlocaties mag er 1 bezoeker per 5m2 op 1,5 meter aanwezig zijn. Dit geldt voor alle locaties binnen en buiten.

 • Voor Scharrelkids- en jongerenactiviteiten van de afdeling baseren wij ons op het advies van Scouting Nederland. Ook voor deze activiteiten geldt dat bijna alles weer mag (zelfs zingen!). Iedereen vanaf 18 jaar houdt 1,5 meter afstand.
  • Wanneer je een activiteit met kinderen op scholen organiseert, is de school verantwoordelijk en kun je het beste met hen afstemmen wat zij haalbaar/toelaatbaar vinden. In algemene zin kunnen deze activiteiten doorgaan, zolang de volwassen begeleiders zich onderling aan de 1,5 meter maatregel houden.