Banner-top

 

Wat doen wij?

 Het merendeel van onze activiteiten is gericht op Natuur en Milieu Educatie; Wij willen graag iedereen meer leren en laten beleven, over en met de natuur in jouw buurt, of iets daarbuiten.

De gedachte daarachter is dat wanneer je meer weet van de natuur, dat je je ook makkelijker kunt en wil inzetten voor de natuur. Maar ook de natuur wil beschermen en met veel meer motivatie! Je gaat zelfs meer van de natuur genieten!

Kijk vooral hier op de website even rond en ontdek wat onze vrijwilligers en werkgroepen allemaal voor je (kunnen) organiseren. Of vind een werkgroep waar je je misschien, ook als beginner, graag bij zou willen aansluiten. Gewoon Doen!

Want de natuur is van iedereen en met z’n allen moeten we deze bewonderen maar zeker ook beschermen! Dat doen wij ook door samen te werken met (natuur)partners zoals Brabants Landschap, Staatsbosbeheer, Natuurmonumenten, Vogelrevalidatiecentrum Zundert, KNNV, Brabantse Milieu Federatie, SOVON en natuurlijk IVN Nederland en de naburige IVN afdelingen (Mark & Donge, Roosendaal en Groene Zoom).

Maar ook met gemeentes Etten-Leur, Halderberge en Moerdijk.

En zonder onze sponsoren kunnen wij geen (natuur) werk verzetten, dus dank aan Junior Chamber International, Kumasol en vele anderen.