Banner-top

 

Contactgegevens

Hier vind je de contactgegevens van IVN Dintel- en Marklanden.

Je kunt ook gebruik maken van het contactformulier.

Post- en bezoekadres:
Lange Brugstraat 61
4871 CM Etten-Leur

 Contactpersoon  Telefoon  E-mail adres
Bestuur
Voorzitter a.i.  Paul Mennema  06 215 85 346  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Secretaris  Mariëtte Zeedijk  06 201 14 592  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Penningmeester a.i.  William van den Broek  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
lid  Ron Roelen  06 315 17 368  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
lid  Irmgard Hemmerlé  06 22 24 86 24  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Gebouw 
Beheerder   Lydia Martens    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Werkgroepen 
Communicatie  Irmgard Hemmerlé  06 22 24 86 24  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Florawerkgroep  vacant  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Insectenwerkgroep   Jan Woolderink  076 503 30 18  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Natuurkids  Maika de Haan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Natuur & Milieu Educatie   Jan Nuijten  0165 504 348  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Natuurfotowerkgroep   Frank Linssen  06 243 60 486  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ruimtelijke Ordening   Ben van Lokven  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Vogelwerkgroep   vacant    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Uilenwerkgroep  Paul Mennema  06 215 85 346  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Weidevogels  Jan Koevoets  076 503 77 39  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Wandelingen  Corrie van Haperen  076 542 84 06  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Natuurmuseum      Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Fotoverhuur  Piet Kriesels  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Redactie Klamper   vacant  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website  Paul Mennema  06 215 85 346  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.